Innováció

A Benefit Barcode – nemzetközi szinten – startup cégnek számít, de – egyedülálló módon – 18 év tapasztalatára és ügyfélkörére épül (teljes körű validációval), ezért úgy hordozza magában a dinamikus növekedés lehetőségét, hogy a meglévő háttér miatt a tulajdonosi kockázat igen csekély.

Az új fejlesztés globálisan és többnyelven, már teljesen automatizált módon működő – már akár applikációval megjeleníthető, virtuális kártya – értékesítő, tagdíjbegyűjtő és (tag)nyilvántartó, valamint diszkont szolgáltatást és egyéb előnyöket biztosító platformot fog biztosítani a felhasználók számára.

A lenti táblázatban a jelenlegi és a jövőbeli állapot egyes elemei láthatóak.

2000-től MOSTANÁIG 2018 NOVEMBER 5-től
arculat heterogén – multiplatform homogén – egységes reszponzív design
honosítás magyar angol – többnyelvű
szolgáltatási terület Magyarország globális
regisztráció, bejelentkezés 4×2 felületen 1 kapus
üzleti modell csak B2B2C B2C2C is
kártyaelfogadók lehetőségei egységes, százalékos kedvezmények biztosításának lehetősége az összes kártyatulajdonosnak perszonalizált ajánlatok biztosítása az egyenként kiválasztott kibocsátók kártyáira, vagy akár csak egyes kártyákra biztosított előnyök
kártyakibocsátók lehetőségei csak előre megtervez(tet)ett grafikájú, főként előre legyártott kártyák kibocsátásának lehetősége végtelen számú kártyagrafikák generálhatóságának lehetősége webes szoftverrel vagy akár a rajongók által készített szelfik segíségével *
kártyakibocsátók tájékoztatása jelszóval elérhető webes felületen limitált lehetőséggel webes felületen szofisztikált paraméterezhetőségi és riportálási lehetőséggel
kártyatulajdonosok tájékoztatása nincs applikáció, push üzenetek, e-mail, re-targeting
a kártyák helyettesíthetősége applikációval nem igen (Android, iOS)
felhasználók száma 1,5 millió 100-300 millió

* A rajongók számára egyre inkább a közös fotó készítése jelenti a legnagyobb értéket. Erre a művészek, sportolók stb. egyre több időt áldoznak “úgy”, hogy annak közvetlen megtérülésére nem számíthatnak. Az új rendszerünk lehetővé fogja tenni, hogy a rajongók egy-egy szelfi készítése után azonnal meg is vásárolhassák azon kártyákat, amelyen nem csak a rajongásuk tárgya, hanem ők is szerepelnek.

Például a The Rock művésznéven ismert színésszel is bizonyosan készítettek volna már a mi applikációnkkal fotókat, ha az rendelkezésükre állt volna, akkor, amikor az egyik rajongó egy átverős műsorban találkoz(hat)ott a – lábára is tetováltatott – sztárral (2:53-tól), vagy amikor egy másik a forgalom közepén készíthetett vele egy képet.

A közelmúltban Katy Perry énekesnő is több percet áldozott arra, hogy rajongója elkészíthesse vele a vágyott közös képet. Ősztől a hasonló művészeknek már percenként több száz dollárral lesz „díjazva” ezen tevékenységük, a rajongóik pedig hozzájuthatnak egyedi – soha meg nem ismételhető – arculatú kártyáikhoz.