MűvészekAmennyiben szeretnének saját arculatú, bercode-dal ellátott támogatói kártyák vagy egyéb termékek segítségével többletbevételhez jutni, vagy szívesen használnák azokat eseményeikre szóló belépőik értékesítését segítendő promóciós eszközként, akkor kérjük, olvassák el a következő tájékoztatót:

Közismert, hogy a világpiacon egyre több tehetség igyekszik megélni képességeiből. Sajnos azonban a technikai lehetőségek fejlődése miatt (is) egyre kevesebben áldoznak pénzt jogtiszta tartalmak vásárlására vagy például a filmszínházak látogatására. Ugyanakkor a rajongók sokszor meglepő dolgokra és akár anyagi áldozatra is hajlandóak, ha kedvenc együttesük, énekesük, írójuk, színművészük vagy például sportolójuk 1-1 fotójáról, autogramjáról vagy egyéb relikviájáról van szó.

Felismerve az előzőekben rejlő lehetőségeket azt javasoljuk Önöknek, hogy a webshopjukban megvásárolható termékeiket, relikviáikat lássák el bercode-dal vagy egy olyan bercode-dal ellátott, az Önök arculatát tükröző, akár az autogramjukat/fotójukat is tartalmazó kártyával (esetleg ennek virtuális megfelelőjével), amelyek mindennapi használatával többet spórolhatnának meg, mint amennyit azért fizettek. Ezen kívül rajongóik szelfit is tudnak majd Önökkel készíteni, melyet egyedi kártyáikra nyomtathatnak, vagy beolvashatnak a bercode-applikációba. Egy ilyen egyedi, jelentős emocionális értékkel bíró kártyát (vagy annak képét) annak birtokosa folyamatosan magánál tartaná és büszkélkedne vele. A racionális értéket (azaz a kedvezményes vásárlás lehetőségét) pedig mi adjuk hozzá. Ennek segítségével a majdani bercode-birtokosaik átlagosan 11,4%-kal olcsóbban vásárolva - évente több tízezer forintot takaríthatnak meg.

A kártyákat természetesen fel lehet használni arra is, hogy a nézőket - akár magasabb árú – belépőjegyek, bérletek vásárlására motiválják. Sokkal több fogyna azokból a jegyekből (akár már több hónappal az esemény előtt), amelyekhez olyan kártyát kapna a néző ajándékba, amellyel a későbbiekben több pénz takarítható meg, mint amennyibe a jegy került.

A Benefit Barcode a Kibocsátó Partnereinek több vezető és adminisztrációs munkatárs által, különböző jogosultsági szinteken elérhető webes adminisztrációs rendszert biztosít a kártyáik gyártásának/nevesítésének megrendelésére, a gyártási/logisztikai folyamat követésére, illetve a bercode-jaikkal elért kedvezmények, valamint a generált jutalékok tételes megismerésére.


A fent említett adminisztrációs rendszerben a bercode-kibocsátók bármikor megbízhatják az Benefit Barcode-ot egyes kártyáik - webshopban történő - értékesítésével is. Ez esetben a kártyadíjakat a Benefit Barcode gyűjti be, a kártyákat automatikusan legyártja, valamint a majdani tulajdonosai számára postázza. Ezen bevételek - már gyártási, postázási stb. költségekkel csökkentve - szintén a bercode- kibocsátó Partnerének egyenlegén jelennek meg automatikusan, azokat a kódkibocsátók bármikor lehívhatják.

A kedvezményekre jogosító bercode-ok ára kártyánként - a kibocsátott darabszámtól és érvényességi időtől függően - csak néhány ezer (vagy akár csak néhány száz) forint évente, de ezek a díjak 3 éves elköteleződés esetén még tovább is csökkenthetők. Ezen kívül kiadásként csak a plasztikkártyák előállítási költsége merül fel, illetve egyszeri költség lehet még - ha belső munkatársakkal vagy saját külső grafikus partnerrel nem oldható meg - a kártya grafikai tervének elkészítése.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, és fontolgatják bercode-os kártyák kibocsátását vagy meglévő rendszerük továbbfejlesztését, akkor kérjük, tekintsék meg a fenti hivatkozásokon található költségleírásokat is, valamint olvassák át Általános Szerződési Feltételeinket vagy a kötelezettségmentes regisztráció után további Jogi Nyilatkozatainkat is!

Amennyiben rövid ismertetőnk elnyerte tetszésüket, úgy kérjük, látogassanak el weboldalunkra, és regisztráljanak! Ez a regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár az Önök részéről, bármilyen fizetési kötelezettség csak egy konkrét szolgáltatás megrendelésekor keletkezik. Az automatikusan megérkező e-mail után bármikor beléphetnek az adminisztrációs felületükre, ott megtekinthetik a rendszerünk belső működését, valamint - a kártyagrafikájuk feltöltése után - leadhatják első megrendelésüket.