A bercode-birtokosok előnyeiÉlvezze a kedvezményeket több ezer üzletben!

Ahhoz, hogy pénzt takaríthassunk meg, nem kell engednünk a minőségből: biztosan ön is folyamatosan kutatja, hol vásárolhatja meg a kívánt terméket, vagy veheti igénybe a kiválasztott szolgáltatást olcsóbban egy vonzó akció vagy kedvezmény jóvoltából. Ezzel a módszerrel sokat spórolhatunk, hiszen egy több ezer forintos termék esetén akár már 10 százaléknyi kedvezmény is számít.

Állandó kedvezmények

Sokkal kényelmesebb lenne, ha nem kellene mindig az akciókat figyelnünk: ha biztosak lehetnénk benne, hogy bármikor betérhetünk egy üzletbe, és ott mindig kedvezményesen vásárolhatunk. A különböző törzsvásárlói, pontgyűjtő- és kedvezménykártyák lehetőséget adnak erre. Ha ott lapul a kis kártya a pénztárcánkban vagy annak virtuális képe a mobiltelefonunk applikációjában, nem kell akciókhoz és határidőkhöz kötnünk a vásárlást vagy épp hamarabb elindulnunk a munkahelyünkről, hogy még zárás előtt eljussunk a boltba az akció utolsó napján.

Egyetlen bercode-dal több ezer elfogadóhelyen kaphat kedvezményeket

Ennél már csak az lenne egyszerűbb, ha egyetlen kártyával vásárolhatnánk kedvezményesen több helyen. Így annak veszélye sem áll fenn, hogy a sok kártya nem fér el a tárcánkban, így pont azt hagyjuk otthon, amelyikre szükség lenne. Sőt, ma már kártyára sincs szükség, elég egy kedvezményre jogosító kód. A Benefit Barcode Inc. által kínált speciális vonalkód, a bercode mindezt a lehetőséget biztosítja!

A Benefit Barcode azt az Euro Discount Clubot váltja, amely Magyarország legnagyobb létszámmal működő kedvezménykártya-rendszere volt; 18 évig működött sikeresen, egyre több elfogadóhellyel, és időközben folyamatosan fejlődött. 2018 végére több mint 1 millió kártyatulajdonos vásárolhatott EDC logós kártyájával országszerte mintegy 1300 üzletben, szolgáltatóhelyen és webáruházban, átlagosan 11,4 százalék kedvezménnyel.

A közel két évtizednyi tapasztalat arra ösztönzött minket, hogy magasabb szintre lépjünk, és kedvezményrendszerünket az egész világra kiterjesszük. Így alakult meg a Benefit Barcode Inc., amely számos többletszolgáltatást nyújt elődjéhez képest, az elfogadóhelyek számát pedig világszerte megsokszorozza. A bercode segítségével hamarosan már külföldön is élvezheti az eddig csak Magyarországon elérhető kedvezményeket!

Egyedi előnyök a szokásos kedvezmények mellett

Az elfogadóhelyekkel meglévő speciális együttműködésünknek köszönhetően a bercode-birtokosok részére elfogadó partnereink a szokásosnál több előnyt biztosítanak, így a bercode szolgáltatási szintjétől függően évi több tízezer forint megtakarítás érhető el, legyen szó akár a napi bevásárlásról, akár egy új műszaki cikk beszerzéséről vagy valamely szolgáltatás igénybevételéről. A bercode-birtokosok kényelme miatt kizárólag olyan elfogadó partnerekkel működünk együtt, akik garantálják a kínált kedvezmény azonnali jóváírását. Ha kíváncsi rá, mennyit takaríthat meg a bercode használatával vagy hol van az Önhöz legközelebb eső elfogadóhely, böngésszen elfogadó partnereink között!

Ön is szeretne bercode-birtokossá válni?

Szerezzen be egyet Kibocsátó Partnereinktől!

Ha szeretné az Elfogadó Partnereink által biztosított kedvezményeket igénybe venni (vagy – Business szintű bercode-birtokos kereskedőként - nagyobb forgalomra szert tenni), akkor két dolgot tehet:

  1. Ellátogat azon Kibocsátó Partnerünk webshopjába, aki Önnek ajánlotta oldalunkat vagy akinél mód van partner, rajongói vagy támogatói bercode-ok megvásárlására.
  2. Ellátogat keresőoldalunkra, és kiválasztja azt az Önnek szimpatikus céget/szervezetet, aki már bocsátott ki bercode-okat ügyfelei/tagjai számára. Ha úgy dönt, hogy Ön is vásárol terméket/szolgáltatást az ott található forprofit cégek egyikétől, vagy tagja lesz valamelyik nonprofit szervezetnek, akkor - minden többletköltség nélkül - Ön is kap egy érvényes bercode-ot az adott Kibocsátó Partnerünktől.