KereskedőkAmennyiben szeretnék, hogy Önöktől saját arculatú bercode-dal ellátott (például törzsvásárlói) kártyákat lehessen vásárolni, vagy szívesen használnák azokat promóciós eszközként, akkor kérjük, olvassák el a következő rövid tájékoztatót:

Üzleti koncepciónk szerint a kedvezményes vásárlási lehetőséget közvetve, Kibocsátó Partnereinken - az ő ügyfél-, munkatársi vagy tagkártyájukon - juttatjuk el a vásárlókhoz. Azonban az elfogadó-helyhálózatunk folyamatos bővülésével (jelenleg több mint ezer kereskedőnél/szolgáltatónál átlagosan 11,4% kedvezmény) egyre többen szeretnének tőlünk kártyát vásárolni.

Mi azonban a későbbiekben sem szeretnénk B2C rendszerben tevékenykedni (kizárólag B2B-ben), ezért inkább hajlandóak vagyunk a közvetlen bevételünk akár több mint 90%-áról lemondani azoknak a kereskedőknek/szolgáltatóknak a javára, akik az egyéni vásárlóikat - természetesen a saját arculatukat tükröző – törzsvásárlói- vagy hűségkártyával kiszolgálják. Ez gyakorlatilag csak annyit jelent, hogy például a pénztárgépük mellé kitesznek egy olyan kínálót, melyben nem csak néhány tájékoztató található meg (a megrendelő űrlappal), hanem a kártyából látható egy mintadarab.

A kártyákat természetesen fel lehet használni arra is, hogy a kereskedők a vevőiket (minél nagyobb összegű) vásárlásra motiválják. Ha egy vevő például egy kabát megvásárlásán gondolkodik, akkor talán könnyebben meghozza pozitív döntését, ha a kereskedő a kabát mellé egy olyan ajándékkártyát ígér, mellyel több pénzt takarítható meg, mint maga a kabát.

A legfontosabb érték azonban a marketingadatok gyűjtésének lehetősége. Minden egyedi bercode-dal ellátott kártya nevesíthető is, de az előnyök teljeskörű kihasználása érdekében tulajdonosának meg kell adnia nevét, illetve a postacímét (bár felkínálható az üzletben való átvétel lehetősége is). Mindemellett ma már teljesen természetes, hogy egy ilyen kártya mellé elkérik az illető e-mail címét vagy akár telefonszámát is.

A kártyák igényelhetőségét legelegánsabb egy webshopon keresztül biztosítani, de a közvetlen értékesítőkkel dolgozó partnereink használhatják a bercode webes applikációnkat is. Az igénylés könnyen indítható mobil applikációnkból is, így az értékesítő a folyamatot akár a "zsebéből" is elindíthatja úgy, hogy azzal a későbbiekben foglalkoznia nem szükséges, a rendszer automatikusan végig viszi a folyamatot. A szoftver nem csak automatikus pro-forma számla, majd - utalás után - köszönő levél küldésére képes, hanem - készpénz átvételére jogosult munkatársak esetén - a kiskereskedő azonnal csatlakozásához szükséges bercode-ot is azonnal legenerálja.

A Benefit Barcode a Kibocsátó Partnereinek több vezető és adminisztrációs munkatárs által, különböző jogosultsági szinteken elérhető webes adminisztrációs rendszert biztosít a kártyáik gyártásának/nevesítésének megrendelésére, a gyártási/logisztikai folyamat követésére, illetve a bercode-jaikkal elért kedvezmények, valamint a generált jutalékok tételes megismerésére.

A fent említett adminisztrációs rendszerben a bercode-kibocsátók bármikor megbízhatják az Benefit Barcode-ot egyes kártyáik - webshopban történő - értékesítésével is. Ez esetben a kártyadíjakat a Benefit Barcode gyűjti be, a kártyákat automatikusan legyártja, valamint a majdani tulajdonosai számára postázza. Ezen bevételek - már gyártási, postázási stb. költségekkel csökkentve - szintén a bercode- kibocsátó Partnerének egyenlegén jelennek meg automatikusan, azokat a kódkibocsátók bármikor lehívhatják.

A kedvezményekre jogosító bercode-ok ára kártyánként - a kibocsátott darabszámtól és érvényességi időtől függően - csak néhány ezer (vagy akár csak néhány száz) forint évente, de ezek a díjak 3 éves elköteleződés esetén még tovább is csökkenthetők. Ezen kívül kiadásként csak a plasztikkártyák előállítási költsége merül fel, illetve egyszeri költség lehet még - ha belső munkatársakkal vagy saját külső grafikus partnerrel nem oldható meg - a kártya grafikai tervének elkészítése.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, és fontolgatják bercode-os kártyák kibocsátását vagy meglévő rendszerük továbbfejlesztését, akkor kérjük, tekintsék meg a fenti hivatkozásokon található költségleírásokat is, valamint olvassák át Általános Szerződési Feltételeinket vagy a kötelezettségmentes regisztráció után további Jogi Nyilatkozatainkat is!

Amennyiben rövid ismertetőnk elnyerte tetszésüket, úgy kérjük, látogassanak el weboldalunkra, és regisztráljanak! Ez a regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár az Önök részéről, bármilyen fizetési kötelezettség csak egy konkrét szolgáltatás megrendelésekor keletkezik. Az automatikusan megérkező e-mail után bármikor beléphetnek az adminisztrációs felületükre, ott megtekinthetik a rendszerünk belső működését, valamint - a kártyagrafikájuk feltöltése után - leadhatják első megrendelésüket.