Kereskedők, vásárlói közösségekAmennyiben Önök az elmúlt években már saját diszkont kártya rendszert építettek fel vagy saját arculatú bercode-dal ellátott (például törzsvásárlói) kártyákat akarnak kínálni vevőiknek, esetleg szívesen használnák azokat promóciós eszközként és/vagy szeretnének további jelentős közvetlen majd forgalmi bevételhez is jutni, akkor kérjük, olvassák el következő tájékoztatónkat:

A B2B üzleti koncepciónk szerint mi nem bocsátunk ki saját kártyákat, az országos hálózatoknál (is) elért kedvezményeket a Kibocsátó Partnereink a saját ügyfél-, munkatársi-, partner- vagy tagkártyájuk segítségével juttatják el a felhasználóikhoz. Elfogadó Partnereink már most átlagosan 11,4%-os kedvezményt biztosítanak országosan több ezer elfogadóhelyen, miközben a bercode-birtokosok számára nyújtott előnyök köre és felhasználhatóságuk lehetőségei folyamatosan bővülnek.

Kibocsátó Partnereinken keresztül öt szolgáltatási szinten tudnak bercode-ot (vagy bercode-dal ellátott kártyát) vásárolni a leendő kódbirtokosok. Ezek a szintek az elérhető engedmények vagy más előnyök mértékét határozzák meg. A legtöbb - elsősorban kiskereskedelemmel foglalkozó vagy helyi szolgáltatást nyújtó - cég azonban a Business szintű bercode-ot választja, ezzel ugyanis már nem csak közvetlenül megspórolhatja a befektetését, hanem számíthat a mi több millió bercode-birtokosunk által generált jelentős többletforgalomra is.

A kártyák igényelhetőségét legelegánsabb egy webshopon keresztül biztosítani, de a közvetlen értékesítőkkel dolgozó partnereink használhatják a bercode webes applikációnkat is. Az igénylés könnyen indítható mobil applikációnkból is, így az értékesítő a folyamatot akár a "zsebéből" is elindíthatja úgy, hogy azzal a későbbiekben foglalkoznia nem szükséges, a rendszer automatikusan végig viszi a folyamatot. A szoftver nem csak automatikus pro-forma számla, majd - utalás után - köszönő levél küldésére képes, hanem - készpénz átvételére jogosult munkatársak esetén - a kiskereskedő azonnal csatlakozásához szükséges bercode-ot is azonnal legenerálja.

A Benefit Barcode a Kibocsátó Partnereinek több vezető és adminisztrációs munkatárs által, különböző jogosultsági szinteken elérhető webes adminisztrációs rendszert biztosít a kártyáik gyártásának/nevesítésének megrendelésére, a gyártási/logisztikai folyamat követésére, illetve a bercode-jaikkal elért kedvezmények, valamint a generált jutalékok tételes megismerésére.

A fent említett adminisztrációs rendszerben a bercode-kibocsátók bármikor megbízhatják az Benefit Barcode-ot egyes kártyáik - webshopban történő - értékesítésével is. Ez esetben a kártyadíjakat a Benefit Barcode gyűjti be, a kártyákat automatikusan legyártja, valamint a majdani tulajdonosai számára postázza. Ezen bevételek - már gyártási, postázási stb. költségekkel csökkentve - szintén a bercode- kibocsátó Partnerének egyenlegén jelennek meg automatikusan, azokat a kódkibocsátók bármikor lehívhatják.

A kedvezményekre jogosító bercode-ok ára kártyánként - a kibocsátott darabszámtól és érvényességi időtől függően - csak néhány ezer (vagy akár csak néhány száz) forint évente, de ezek a díjak 3 éves elköteleződés esetén még tovább is csökkenthetők. Ezen kívül kiadásként csak a plasztikkártyák előállítási költsége merül fel, illetve egyszeri költség lehet még - ha belső munkatársakkal vagy saját külső grafikus partnerrel nem oldható meg - a kártya grafikai tervének elkészítése.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, és fontolgatják bercode-os kártyák kibocsátását vagy meglévő rendszerük továbbfejlesztését, akkor kérjük, tekintsék meg a fenti hivatkozásokon található költségleírásokat is, valamint olvassák át Általános Szerződési Feltételeinket vagy a kötelezettségmentes regisztráció után további Jogi Nyilatkozatainkat is!

Amennyiben rövid ismertetőnk elnyerte tetszésüket, úgy kérjük, látogassanak el weboldalunkra, és regisztráljanak! Ez a regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár az Önök részéről, bármilyen fizetési kötelezettség csak egy konkrét szolgáltatás megrendelésekor keletkezik. Az automatikusan megérkező e-mail után bármikor beléphetnek az adminisztrációs felületükre, ott megtekinthetik a rendszerünk belső működését, valamint - a kártyagrafikájuk feltöltése után - leadhatják első megrendelésüket.