A bercode-elfogadók előnyeiTöbbszörözze meg vásárlói számát mindenre és mindenkire kiterjedő árcsökkentés nélkül!

Egyre több a tudatos vásárló, aki alaposan utánanéz egy-egy üzletnek, mielőtt eldöntené, melyikben vásárol. Azonban az ár még mindig a döntő tényezők között szerepel; az egyformán jó minőségű termékeket kínáló üzletek között is a vállalkozás által nyújtott előnyök és kedvezmények alapján választ az érdeklődő.

Az előnyök ereje

A fentiek okán sokkal nagyobb eséllyel csábíthatja potenciális vevőjét üzletébe, ha különböző előnyöket, kedvezményeket, akciókat kínál neki. De egy időszakos kedvezmény vonzereje hamar megkopik. Így, ha a határidő lejár, a vásárló ismét csak keresgélésbe fog, vagy azt a versenytársát választja, ahol épp akciós az általa kiszemelt termék.

Az állandó kedvezmény a legvonzóbb

Ezért sokkal előnyösebb, ha nem alkalmi akciókat hirdet, hanem törzsvásárlóinak kedveskedik az állandó előnyök biztosításával. A törzsvásárlói, pontgyűjtő- és kedvezménykártyák nagyon népszerűek, hiszen a vevő ezt használva a pénztárnál állva arra gondol majd, hogy ismét pénzt takarít meg, nem pedig arra, hogy mennyit fog költeni. Egy érvényes bercode birtokában két hasonló profilú üzlet közül sokkal szívesebben választja majd azt, amely bercode-elfogadóhelyként valamilyen előnyt biztosít neki – még akkor is, ha ott bizonyos termékek ára magasabb, illetve egy kicsit többet kell utaznia értük.

Legyen Ön is Bercode Elfogadó Partner!

Kínáljon bármilyen típusú terméket vagy szolgáltatást, többszörösen is megéri bercode-elfogadóhellyé válnia. Hiszen így reklámköltségei növelése vagy árcsökkentés nélkül előzheti meg versenytársait, és növelheti vásárlói számát. Csatlakozzon most Magyarország legnagyobb létszámmal működő vásárlói közösségéhez! Ha minket választ, nem kell egy új kedvezménykártya-rendszert felépítenie és üzemeltetnie: a Benefit Barcode rendszere megoldja Ön helyett a teljes adminisztrációt, marketinget és elszámolást. Ha szeretne pénzt, időt és energiát megtakarítani a rendszer bevezetésén, de szeretné annak összes előnyét élvezni, akkor a kötelezettség- és díjmentes regisztráció után írjon nekünk chat felületünkön!

Külön megjelenést biztosítunk azon Elfogadó Partnereink részére, akik tevékenységükkel elsősorban a "prémium" ügyfelekre (közgazdászok, orvosok, újságírók, ügyvédek, vállalkozók stb.) fókuszálnak. Ha Ön azt jelöli be az űrlapon, hogy a teljes állomány több mint 20%-át kitevő Extra és Business szintű bercode-okra dupla kedvezményt biztosítana, akkor vállalkozását az ilyen kártyákat Kibocsátó Partnereink nagyobb hatékonysággal fogják reklámozni. Mivel ezek a bercode-birtokosaink az elfogadóhely keresőnkben - az első körben bizonyosan - szűkíteni fogják a keresést az őket pozitívan megkülönböztető kereskedőkre/szolgáltatókra, így Önnek - megfelelő célcsoport esetén - előnyös ezzel a lehetőséggel is élnie.

Legyen Ön is Kiemelt Bercode Elfogadó Partner!

Kiemelt Elfogadó Partnereink igénybe vehetik díjmentes adminisztrációs szolgáltatásunkat is (ez a webáruházak számára kötelező). Ennek keretén belül a bercode-dal történt vásárlások során generálódó adatokat begyűjtjük, majd úgy tároljuk, hogy azok bármikor visszakereshetők legyenek. A forgalmi adatokat automatikusan kiegészítjük a Kibocsátó Partnereink neveivel, így nem csak az esetleges pénztárosi tévedések kerülhetők el, hanem ezzel Kiemelt Elfogadó Partnereink értékes marketing-információkhoz juthatnak, továbbá akár közvetlen és célzott marketing üzeneteket is küldhetnek a számukra jelentős bevételt biztosító bercode-birtokosok teljes vagy szűkített körének.

Továbbá Kibocsátó Partnereink vezetői minden(!) reggel 8 órakor automatikus tájékoztatást kapnak az előző napi vásárlásokról Kiemelt Elfogadó Partnerünk nevével, a tranzakciók számával, valamint a várható jutalékuk összegével. (A forgalmi jutalékok 2/3-át a rendszerünk automatikusan a megfelelő Kibocsátó Partnerünk pénzügyi egyenlegén írja jóvá.)

Kiemelt Elfogadó Partnereinktől - a kártyatulajdonosoknak biztosított közvetlen kedvezményen kívül - minimum 3% forgalomszervezői jutalékot kérünk, amelynek egyik harmadát (forgalomarányosan) automatikusan jóváírjuk azoknak a Kibocsátó Partnereink a pénzügyi egyenlegén, amelyek - az adott Kiemelt Elfogadó Partnernél - a többletforgalmat kártyatulajdonosaik vásárlásaival generálták. (E miatt az ilyen szintű együttműködéshez a bercode-adatok elektronikus rögzítése és megküldése szükséges.) A jutalék másik harmada azon Kibocsátó Partnerünkhöz kerül, amelyiknek Business szintű bercode-jával az adott kereskedő Elfogadó Partnerünkké vált.

Ugyan a kért forgalomszervezési jutalék csak töredéke a biztosított kedvezmény mértékének, mégis akár tízszeres reklámot és forgalmat generálhat az által, hogy a Kibocsátó Partnereink közvetlenül is érdekelté válnak a Kiemelt Elfogadó Partnereink elfogadóhelyeinek a magas szintű, folyamatos reklámozásában.

Ön is szeretné növelni forgalmát?

Csatlakozzon MOST a Benefit Barcode partnereinek táborához!

Fontos, hogy a biztosított előny mértéke elég vonzó legyen ahhoz, hogy a bercode-birtokosokat a vásárlási szokásaik megváltoztatására ösztönözze. (Javasolt a termékeken/szolgáltatásokon lévő árrés/fedezet harmadának, felének a biztosítása.) Az elfogadóhely keresőnk találati listájában az elfogadóhelyeket az általuk biztosított kedvezményük alapján a magasabb értéktől csökkenő sorrendben jelenítjük meg.

Szolgáltatásaink részleteiről és a Kiemelt Elfogadó Partnerek részére szóló lehetőségről ezen oldalunk 3. sz. Mellékletében tájékozódhat.