SzínházakAmennyiben szeretnének saját arculatú, bercode-dal ellátott támogatói kártyák segítségével többletbevételhez jutni vagy szívesen használnák azokat bérleteik értékesítését segítendő promóciós eszközként, akkor kérjük, olvassák el a következő tájékoztatót:

Üzleti koncepciónk szerint a kedvezményes vásárlási lehetőséget közvetve, bercode-kibocsátó partnereinken keresztül juttatjuk el a vásárlókhoz. Azonban elfogadóhely-hálózatunk folyamatos bővülésével (jelenleg több ezer kereskedőnél/szolgáltatónál átlagosan 11,4% az igénybe vehető kedvezmény) egyre többen szeretnének bercode-birtokossá válni. Így azon színházak, múzeumok, művészeti intézmények, akik nézőiket egy saját arculatú kártyával kiszolgálják többletbevételre tehetnek szert nem csupán a bercode-dal ellátott támogatói- vagy bérletkártyák értékesítéséből, de a kódokkal történő további vásárlásokból is.

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a kártyák szolgáltatásait a színház weboldalán is megjelenítik, és azokat ott egy űrlap kitöltésével megrendelhetővé teszik. Magasabb lesz a kártyavásárlók száma, ha a pénztáraknál elhelyeznek egy olyan kínálót, amelyben nem csak néhány tájékoztató található a megrendelő lappal, de a kártyáikból is látható lenne egy-egy mintadarab. Manapság komoly érték a vásárlói adatok gyűjtésének lehetősége is. Mivel a bercode-dal ellátott Kibocsátói kártyák névre szólóak, ezért a majdani tulajdonosának meg kell adnia nevét és elérhetőségeit is.

Egy ilyen együttműködés azért lenne igen jövedelmező, mert színházuk, illetve művészeik miatt a kártya jelentős emocionális értékkel bírna a tulajdonosa számára, azt a tárcájában folyamatosan magával hordaná, hogy barátainak azzal folyamatosan büszkélkedhessen. Mi pedig hozzá tudjuk adni azt a racionális értéket (azaz a kedvezményes vásárlás lehetőségét), ami segítségével negyed-, fél vagy egy évente a támogatóik folyamatosan új kártyákat rendelnének, hiszen a következő kártya árát "előre" (akár többszörösen is) megspórolhatják. Amennyiben Önök nem csak egy, hanem több grafikájú kártyát készítenének (például premierenként egy-egy újat), úgy valószínűleg sokan lesznek, akik azért is rendelnek pl. negyedévente egy-egy új kártyát, hogy a lejárt érvényességű kollekciókból gyűjteményt alakítsanak ki.

A kártyákat természetesen fel lehet használni arra is, hogy a nézőket - akár magasabb árú – belépőjegyek, bérletek vásárlására motiválják. Sokkal több fogyna azokból a jegyekből (akár már több hónappal az esemény előtt), amelyekhez olyan kártyát kapna a néző ajándékba, amellyel a későbbiekben több pénz takarítható meg, mint amennyibe a jegy került.

A Benefit Barcode a Kibocsátó Partnereinek több vezető és adminisztrációs munkatárs által, különböző jogosultsági szinteken elérhető webes adminisztrációs rendszert biztosít a kártyáik gyártásának/nevesítésének megrendelésére, a gyártási/logisztikai folyamat követésére, illetve a bercode-jaikkal elért kedvezmények, valamint a generált jutalékok tételes megismerésére.


A fent említett adminisztrációs rendszerben a bercode-kibocsátók bármikor megbízhatják az Benefit Barcode-ot egyes kártyáik - webshopban történő - értékesítésével is. Ez esetben a kártyadíjakat a Benefit Barcode gyűjti be, a kártyákat automatikusan legyártja, valamint a majdani tulajdonosai számára postázza. Ezen bevételek - már gyártási, postázási stb. költségekkel csökkentve - szintén a bercode- kibocsátó Partnerének egyenlegén jelennek meg automatikusan, azokat a kódkibocsátók bármikor lehívhatják.

A kedvezményekre jogosító bercode-ok ára kártyánként - a kibocsátott darabszámtól és érvényességi időtől függően - csak néhány ezer (vagy akár csak néhány száz) forint évente, de ezek a díjak 3 éves elköteleződés esetén még tovább is csökkenthetők. Ezen kívül kiadásként csak a plasztikkártyák előállítási költsége merül fel, illetve egyszeri költség lehet még - ha belső munkatársakkal vagy saját külső grafikus partnerrel nem oldható meg - a kártya grafikai tervének elkészítése.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, és fontolgatják bercode-os kártyák kibocsátását vagy meglévő rendszerük továbbfejlesztését, akkor kérjük, tekintsék meg a fenti hivatkozásokon található költségleírásokat is, valamint olvassák át Általános Szerződési Feltételeinket vagy a kötelezettségmentes regisztráció után további Jogi Nyilatkozatainkat is!

Amennyiben rövid ismertetőnk elnyerte tetszésüket, úgy kérjük, látogassanak el weboldalunkra, és regisztráljanak! Ez a regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár az Önök részéről, bármilyen fizetési kötelezettség csak egy konkrét szolgáltatás megrendelésekor keletkezik. Az automatikusan megérkező e-mail után bármikor beléphetnek az adminisztrációs felületükre, ott megtekinthetik a rendszerünk belső működését, valamint - a kártyagrafikájuk feltöltése után - leadhatják első megrendelésüket.