• hu

A bercode-kibocsátók előnyeiMűvészek, sportolók esetén - rajongóik számára   Cégek esetén - ügyfeleik vagy munkatársaik számára
Ha Ön előadóművész, sportoló, nagy követőtáborral rendelkező influenszer akkor bizonyára szeretné, ha rajongóinak többet tudna nyújtani. A Bercode platform erre is megoldást kínál egy rajongói kártyával vagy a mobilalkalmazáson keresztül (akár közös szelfivel is) bemutatható bercode megvásárlását követően. Egy bercode-dal ellátott terméket megvásárolva rajongója többet takaríthat meg mindennapjai során, mint amennyit költött rá, miközben Önt is további bevételekhez juttatja. Olvasson tovább!   Ha ügyfelei, munkatársai számára kíván olyan előnyt biztosítani, ami úgy növeli elkötelezettségüket, hogy közben nem jelent többletköltséget (pl. adó), akkor egy bercode-dal ellátott céges kártya jelenti a tökéletes megoldást! További információt itt talál.
     
Alapítványok, színházak esetén - támogatóik számára   Tagsággal bíró nonprofit szervezetek esetén - tagjaik számára
Ha Önök szeretnék megköszönni támogatóiknak az adományokat, akkor egy elismerő oklevélnél többet nyújt egy olyan kártya, amely még további kedvezményekre is feljogosítja tulajdonosát. Egy bercode rendszeres használatával az adományozó nagyobb megtakarítást is elérhet, mint támogatásának összege, miközben további összegekhez juttatja az alapítványt vagy a színházat is. Kattintson a továbbiakért!   A kizárólag belső használatra kibocsátott tagkártyák nem nyújtanak elég előnyt ahhoz, hogy tulajdonosaik rendszeresen maguknál tartsák és használják azokat. Megoldást jelenthet, ha a szervezet további kedvezményeket próbál nyújtani a tagoknak, a szűk felhasználói kör számára nyújtott előnyök viszont nem elég motiválók a kereskedők szemében. Egy bercode-dal ellátott tagkártya azonban az általa biztosított kedvezmények miatt folyamatosan használatban lesz, ezzel is erősítve a tagok kötődését. A részletekről itt olvashat.
     
Vásárlói közösségek esetén - tagjaik számára   Önkormányzatok esetén - lakosaik számára
Egy közösséget az azonos értékek, érdekek és a közös célok tartanak össze. Erősítsék ezt egy olyan plusz szolgáltatással, mely még több megtakarítás eredményez tagjaiknak! Erről bővebben itt olvashat.   Egy bercode-dal ellátott város- vagy kerületkártya valódi kötődést és napi szintű megtakarításokat eredményez használói számára. A városvezetés ezzel a helyi vállalkozókat is támogatja, miközben az elfogadóhelyektől származó jutalék akár 2/3-át is visszakaphatja az önkormányzat, ezzel önfinanszírozóvá téve a projektet. A részletekért ide kattintson!
     
Családi, baráti közösségek esetén - tagjaik számára   Kereskedők esetén - törzsvásárlóik számára
Gyakran okoz problémát egy nagyobb családi esemény (esküvő, gyermekszületés, fontos születésnap vagy akár temetés), esetleg baráti- vagy osztálytalálkozó megszervezésében az, hogy a meghívott vendégek milyen ajándékokat adjanak át az ünnepelteknek vagy hogyan járuljanak hozzá a költségekhez. Váljon Bercode-kibocsátóvá akár díjmentesen, kapja meg a bercode-ok díjának akár 100%-át rajtunk keresztül, és az érvényességi időn belül családtagjai, barátai az Elfogadó Partnerek által nyújtott előnyökön keresztül akár a teljes befizetett összeg többszörösét is megtakaríthatják, miközben Ön is további bevételhez jut vásárlásaik után!   Akár van már törzsvásárlói kártyarendszere, akár még csak most gondolkozik annak bevezetésén, ha azon egy bercode is szerepel, akkor biztosan többet nyújt legfontosabb vásárlóinak, mint versenytársai! Tudjon meg többet erről!
     
     
     

A fenti részletesen bemutatott előnyökön túl a bercode-kibocsátók további pénzügyi előnyöket élvezhetnek az általuk kibocsátott bercode-ok használatából fakadóan.