A bercode-kibocsátók előnyei 

A tagdíj többszörösével növelheti szervezete bevételét

Amennyiben valamilyen szakmai egyesületet vagy más hasonló szervezetet működtet, biztosan szeretne mindent megtenni azért, hogy tagjai a befizetett tagdíjért minél több előnyhöz juthassanak, így szívesebben maradjanak az egyesületnél, hasznosnak érezzék a tagságot, és mindig időben befizessék a tagdíjat.

A tagkártyák önmagukban nem nyújtanak elég előnyt

Ennek egyik már jól bevált eszköze a szervezet arculatát tükröző tagkártya, amely azonban általában nem nyújt elég széles körű előnyöket a tagoknak ahhoz, hogy rendszeresen maguknál tartsák és használják. Megoldást jelenthet, ha a szervezet további kedvezményeket próbál nyújtani a tagoknak az elfogadó partnerek számának növelésével, azonban a néhány ezer kártyatulajdonos nem jelent elég nagy potenciális vásárlóerőt a kereskedők és szolgáltatók számára.

Jutalékot kap az egyesület a tagok vásárlásai után

Szerencsére van egy másik megoldás, amelynek segítségével ráadásul még a szervezet bevételeit is növelheti. Ha egy szakmai szervezet, egyesület, kamara, önkormányzat vagy nonprofit szervezet vezetőjeként csatlakozik a Benefit Barcode bercode-kibocsátó partnereinek táborához, a tagdíj többszörösével növelheti az egyesület bevételét. A tagok a részükre biztosított bercode-okkal előnyöket élvezhetnek országosan több ezer Elfogadó Partnerünknél, miközben a kiemelt elfogadóhelyek valamelyikén történt vásárlások utána Kibocsátó Partnerünk forgalmi jutalékot kap.

A tagok garantáltan használni fogják a kártyát

A bercode-dal ellátott tagkártyák természetesen megőrzik alapfunkcióikat és arculatukat is, mindössze tulajdonosuk (aki így már bercode-birtokos is lesz) sokkal szélesebb körben használhatja őket, és átlagosan 11,4 százalékos kedvezményt kaphat országszerte több ezer elfogadóhelyen, az élelmiszerboltoktól kezdve a webáruházakig. Mivel a bercode-dal az egyesületi tag vásárlásaival évi több tízezer forintot spórolhat, garantáltan használni fogja a kártyát.

Szeretne többet nyújtani rajongói, követői számára?

Ha Ön előadóművész, sportoló, nagy követőtáborral rendelkező influenszer akkor bizonyára szeretné, ha rajongóinak többet tudna nyújtani. A Benefit Barcode erre is megoldást kínál akár rajongói kártya, akár a mobilalkalmazáson keresztül (akár közös szelfivel is) bemutatható bercode megvásárlását teszi elérhetővé részükre. Egy bercode-dal ellátott terméket megvásárolva Öntől követői további előnyöket élvezhetnek vásárlásaik során, miközben például egy vacsorát elköltve az Ön kedvenc, Kiemelt Elfogadó Partner éttermében még további bevételekhez juthat.

Családi eseményre készül vagy baráti találkozót szervez?

Gyakran okoz problémát egy nagyobb családi esemény (esküvő, gyermekszületés, fontos születésnap vagy akár temetés), esetleg baráti- vagy osztálytalálkozó megszervezésében az, hogy a meghívott vendégek milyen ajándékokat adjanak át az ünnepelteknek vagy hogyan járuljanak hozzá a költségekhez. Váljon bercode-kibocsátóvá akár díjmentesen, kapja meg a bercode-ok díjának akár 100%-át rajtunk keresztül, és az érvényességi időn belül családtagjai, barátai az Elfogadó Partnerek által nyújtott előnyökön keresztül akár a teljes befizetett összeg többszörösét is megtakaríthatják, miközben Ön is további bevételhez jut vásárlásaik után!

Ön is szeretne saját bercode-ot kibocsátani?

Csatlakozzon MOST a Benefit Barcode partnereinek táborához és legyen részese Magyarország legnagyobb létszámmal működő vásárlói közösségének! Ha minket választ, nem kell egy új tag- vagy rajongói kártya-rendszert felépítenie és üzemeltetnie: a Benefit Barcode rendszere megoldja Ön helyett a teljes adminisztrációt, marketinget és elszámolást. Ha szeretne pénzt, időt és energiát megtakarítani a rendszer bevezetésén, de szeretné annak összes előnyét élvezni, akkor a kötelezettség- és díjmentes regisztráció után írjon nekünk chat felületünkön! Szolgáltatásaink részleteiről és a Kibocsátó Partnerek részére szóló lehetőségről ezen oldalunk 2. sz. Mellékletében tájékozódhat.